Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Pound sterling Ka Pound Sunda sajarah laju ukar (2022)

Pound sterling Ka Pound Sunda sajarah laju ukar sajarah saprak 1992 saacan 2022. chart konversi Mata Artos Pound sterling Ka Pound Sunda (2022).

Kami nyimpen sajarah kursor sadaya mata uang pikeun tiap taun. Sejarah kurs tukaran kanggo tanggal naon waé sareng kanggo taun anu anjeun tiasa mendakan sareng kami. Pound sterling kanggo tanggal naon waé. Pound sterling ka Pound Sunda kurs bursa ti 1992 dugi ka 2022 dipidangkeun di dieu. Nilai bursa jaman baheula, unggal taun.

Grap sajarah sajarah pound sterling ka Pound Sunda nunjukkeun sadaya tanda petik dina 30 taun katukang. Sajarah kurs bursa dina grafik sadaya mata uang pikeun 30 taun dina situs web moneyratestoday.com Anjeun tiasa ningali sajarah parobahan dina pound sterling / Pound Sunda kurs dina sababaraha taun dina bagan di halaman ieu. Anjeun tiasa mendakan harga anu tepat pound sterling dina bagan upami anjeun nyiar tanggal anu dipilih. Tudung dina bagan sareng ningali persis pound sterling ka Pound Sunda kanggo sataun anu dipilih.

Ngarobah Pound sterling Ka Pound Sunda Pound sterling Ka Pound Sunda Nilai tukeur Pound sterling Ka Pound Sunda hirup di pasar ukar Forex
Kaping Meunteun
Juni 2022 565.000510
Mei 2022 554.099015
April 2022 605.547739
Maret 2022 533.013001
Pebruari 2022 593.842062
Januari 2022 585.293920

Sajarah Nilai tukeur tina pound sterling ka Pound Sunda aya dina tabel pikeun unggal taun. Méja online tina sajarah cutatan tina pound sterling / Pound Sunda mata uang pikeun unggal taun saprak taun 1992 didamel dina halaman ieu. Sejarah kurs bursa dina tabel: pound sterling ka Pound Sunda sayogi unggal taun: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 , 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Sajarah angka ukar unggal taun kanggo sasih sayogi sayogi ku ngaklik tumbu taun dina tabel sajarah mata uang. Tanda kutip bulanan tina pound sterling ka Pound Sunda, anjeun tiasa ningali upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah pikeun sataun.

Naékna sareng ragrag tina pound sterling ka Pound Sunda ti saprak 1992. Ningkat sareng turunna dina pound sterling / Pound Sunda kurs unggal taun pikeun: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 , 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 taun. Dinamika jangka panjang tina pound sterling ka Pound Sunda salami dasawarsa kamungkinan perkiraan dina halaman ieu. Milih mata uang anu sanés tinimbang Pound Sunda kanggo milarian sajarah pound sterling ngalawan mata uang sanés.

Dina pangkalan data urang, anjeun tiasa ningali sajarah mata uang mana waé anu lain pikeun sababaraha taun katukang. Sora kutip gratis tina sadaya mata uang salami 30 taun katukang dina bagian ieu tina website moneyratestoday.com Pound sterling ka Pound Sunda pikeun 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003. 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Pikeun ningali pound sterling ka Pound Sunda tanda petik pikeun pikeun unggal bulan, klik dina tautan dina tabél taun.