Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Mata Artos sajarah ongkos ukar

Ongkos bursa sajarah keur sakabeh currencies di dunya saprak 1992 saacan ayeuna. grafik ukar Mata Artos keur unggal taun, bulan jeung 20 taun ka tukang.

Ongkos devisa

Dollar AS Euro
Afghani Afghan Ariary Malagasy
Bahrain dinar Baht Thailand
Balboa Panamanian Bangladés Taka
Boliviano Bolivian Bosnia jeung Hérzégovina mark convertible
Botswana pula Brunei dollar
Burundi franc Butan ngultrum
Bélis dollar CFC franc
Cape Verde escudo Chilean Unidad de Fomento
Cordoba Nicaraguan Dalasi Gambian
Denar Makedonia Dinar Aljazair
Dinar Iraqi Dinar Kuwaiti
Dinar Libya Dinar Serbia
Dinar Tunisia Dinar anyar Yugoslavian
Dirham Maroko Djibouti franc
Dollar AS Dollar Aussie
Dollar Bahamian Dollar Barbados
Dollar Bermuda Dollar Betawi
Dollar Fiji Dollar Guyana
Dollar Hong Kong Dollar Kanada
Dollar Kapuloan Kayman Dollar Kapuloan Solomon
Dollar Karibia Wétan Dollar Liberia
Dollar Namibian Dollar Singapura
Dollar Suriname Dollar Zimbabwé
Drachma Yunani Dram Arménia
ECU Escudo Portugis
Ethiopian birr Euro
Filipina peso Florin Aruban
Forint Hungaria Franc Belgian
Franc Comoran Franc Congolese
Franc Perancis Pasifik Franc Rwandan
Franc Swiss Georgian Malari
Ghana cedi Gibraltar pound
Gourde Haitian Guaran
Guernsey pound Guinea franc
Gulden Antilliaanse Honduran lempira
Hryvnia Islandia krone
Jersey pound Jordan dinar
Kazakhstani tenge Kenya shilling
Kina Koruna Czech
Koruna Slovak Kosta Rika titik
Kroasia Kuna Krona Swedia
Krone Norwegia Kroon Éstonia
Kwacha Zambian Kwanza
Kwanza anyar Angolan Kyat Burma
Lao Kip Lativia iwung
Lek basa Albania Leone
Leu Moldova Leu Romania
Lev Bulgaria Lilangeni
Lira Maltese Lira Turki New
Lire Italia Litas Lituania
Loti Makuta Denmark
Malawi kwacha Malaysin ringgit
Manat Azerbaijan Manx pound
Mark Deutsche Mark fin
Mauritius rupia Metical Mozambican
Mexican peso Mongolia tugrik
Naira Nigerian Nakfa
Nyata Brasil Ouguiya Mauritanian
Pa`anga Pakistan rupia
Pataca Macanese Perancis koplok
Peruvian Nuevo sol Peseta Spanyol
Peso Argéntina Peso Chilean
Peso Colombian Peso Cuban
Peso Dominika Peso Uruguayan
Pound Irlandia Pound Kapuloan Falkland
Pound Lebanese Pound Mesir
Pound Siria Pound Sunda
Pound Sunda Kidul Pound sterling
Quetzal Guatemalan Rand
Rial Iran Rial Omani
Rial Yemeni Riel Cambodian
Riyal Qatari Riyal Saudi
Ruble Belarusian Ruble Rusia
Rufiyaa Maldivian Rupia India
Rupia Nepalese Rupiah Indonesian
SDR (Special teken hak) Saint Héléna pound
Selandia Anyar dollar Seychelles rupia
Shekel anyar Israél Shilling Austria
Shilling Somali Shilling Tanzanian
Siprus pound Som Kyrgyzstani
Somoni Tajikistani Sri Lanka rupia
Suriname guilder São Tomé jeung Príncipe dobra
Taiwan dollar anyar Tala
Titik Salvadoran Tolar Slovenia
Trinidad jeung Tobago dollar Troy ons emas / emas éléktronik)
Troy ons pérak Turkménistan Manat
Turkménistan Manat anyar UAE Dirham
Uganda shilling Uzbekistan jumlah
Vanuatu vatu Venezuelan bolivar fuerte
Vietnamesse dong Walanda guilder
Won Korea Kalér Won Korea Kidul
Yen Yuan
Zimbabwean dollar Zloty Polandia

Ka luhur pikeun daptar tina ongkos ukar

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2022.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2022 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2022 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2022.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2021.

Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2021 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2020.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2020. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2020. Database ngeunaan riwayat kurs.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2019.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2019 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2019 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2018.

Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2018. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2018. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2018.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2017.

Sajarah mata uang dunya sapopoé. Sajarah mata uang dunya sapopoé. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2017.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2016.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2016. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 2016. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 2015.

Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2015. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2015. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2015.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2014.

Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2014 pikeun unggal dinten. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2014 pikeun unggal dinten. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2014.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2013.

Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2013. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 2013. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2012.

Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2012 kanggo unggal dinten.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 2011.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2011 kanggo unggal dinten. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2011 kanggo unggal dinten. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2010.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 2010.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2009.

Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2009 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2009 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten. Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2009 kanggo unggal dinten.

Nilai tukar mata uang, tanda mata mata dunya pikeun 2008.

Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2008 pikeun unggal dinten.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2007.

Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Urang nyimpen sajarah sadayana mata uang unggal dinten. Nilai tukeur atanapi tanda petik Pound Sunda kanggo 2007 kanggo unggal bulan sareng unggal dinten.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2006.

Database ngeunaan riwayat kurs. Database ngeunaan riwayat kurs. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2006.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2005.

Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2005. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2005. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2004.

Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2004. Poean Pound Sunda Nilai kurs (quote) kanggo 2004. Sajarah lengkep tina tanda petik artos sapopoé pikeun unggal taun.

Nilai tukeur sareng kutipan mata uang dunya pikeun 2003.

Sajarah mata uang dunya sapopoé. Sajarah mata uang dunya sapopoé. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2003 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2002.

Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2002 pikeun unggal dinten. Pound Sunda Kurs sareng tanda petik pikeun 2002 pikeun unggal dinten. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 2002.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 2001.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Nilai tukeur atanapi cutatan mata uang dunya pikeun 2001 kanggo unggal bulan sareng unggal dintenna.

Sejarah kutipan sareng kurs pertukaran dina 2000.

Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2000. Nilai tukar poéan (cutatan) mata uang dunya pikeun 2000. Sejarah dunya Pound Sunda Kurs tukar kanggo 2000 pikeun unggal dinten.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1999.

Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 1999.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1998.

Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1998. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1998. Nilai tukeur kanggo dinten anu pas pikeun 1998.

Tanda kutip sareng kurs mata uang dunya pikeun 1997.

Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 1997. Sejarah kutipan mata uang pikeun unggal dinten tina 1997. Pound Sunda kurs kanggo dinten anu pas pikeun 1997.

Nilai tukeur sareng tanda petik pikeun 1996.

Sejarah kurs mata uang mata uang dunya pikeun 1996 pikeun unggal dinten. Sejarah kurs mata uang mata uang dunya pikeun 1996 pikeun unggal dinten. Di dieu anjeun tiasa ngartos tingkat mata uang naon waé pikeun beurang.

Sejarah kurs sareng cutatan pikeun 1995.

Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah kurs sadayana mata uang ka sadayana. Sajarah Pound Sunda tanda petik pikeun tiap dinten tina 1995.