Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 00:33

Nilai tukeur Pound sterling (GBP) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Pound sterling - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Pound sterling - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

00:33:00 (Update laju forex dina 59 detik)

1 GBP = 575.26 SDG
1 SDG = 0.0017 GBP

Nilai tukeur Forex tina pound sterling ka Pound Sunda. Forex: pound sterling ka Pound Sunda kurs - 575.26. Update minimal tina kurs bursa online tina bursa Forex. Pembaruan gancang tina pound sterling.

Chart dagang Forex Pound Sunda - Pound sterling hirup, 28 Mei 2022

Chart dagang Forex pound sterling Ka Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Bagan tina pound sterling ka Pound Sunda Nilai pertukaran dina 28 Mei 2022 aya di dieu, dina situs web kami. Bagan tina pound sterling ka Pound Sunda di luhur dilakukeun ku anjeun pikeun ningali parobahan tukeur. Tingali parobahan laju instan dina bagan. Katingal grafik pikeun ningali tingkat tukeur pasti kanggo waktos anu dipilih.

Ngarobah Pound sterling Ka Pound Sunda Pound sterling Ka Pound Sunda Nilai tukeur Pound sterling Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online pound sterling (GBP) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Unggal menit kami ngalacak pound sterling ka Pound Sunda kurs laju. Ragrag pound sterling (GBP) ka Pound Sunda dina menit ieu nyaéta - -0.0001 SDG. Nilai tukeran per menit ti pound sterling ka Pound Sunda dina tabel salami 10 menit. Éta gampang pikeun ngabandingkeun parobahan dina tingkat kukeur unggal menit.

00:32 00:31 00:30 00:29 00:28 00:27 00:26 00:25 00:24 00:23
575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26

Dagang online pound sterling (GBP) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Sejarah na pound sterling ka Pound Sunda unggal jam. Parobihan dina pound sterling (GBP) ka Pound Sunda dina jam ieu. Sajarah tukeur dina sababaraha jam anu terakhir dipidangkeun dina tabél. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju jam dina situs.

00:29 00:23 00:17 00:11 00:05 23:58 23:52 23:46 23:40 23:34
575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26

Dagang online pound sterling (GBP) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 28 Mei 2022

00:32 23:31 22:31 21:29 20:28 19:28 18:28 17:28 16:28 15:28
575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.26 575.34 575.15