Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Dollar AS laju ukar online ayeuna 28 Mei 2022 di pasar forex

Ongkos ukar tukeur Forex keur sakabeh currencies di dunya. Real-time ongkos forex mutahirkeun unggal menit dina pasar ukar forex.
Euro:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Euro (EUR) Hirup di pasar ukar Forex
Pound sterling:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound sterling (GBP) Hirup di pasar ukar Forex
Yen:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Yen (JPY) Hirup di pasar ukar Forex
Renminbi:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Renminbi (CNY) Hirup di pasar ukar Forex
Afghani Afghan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Afghani Afghan (AFN) Hirup di pasar ukar Forex
Ariary Malagasy:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ariary Malagasy (MGA) Hirup di pasar ukar Forex
Bahrain dinar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Bahrain dinar (BHD) Hirup di pasar ukar Forex
Baht Thailand:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Baht Thailand (THB) Hirup di pasar ukar Forex
Balboa Panamanian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Balboa Panamanian (PAB) Hirup di pasar ukar Forex
Bangladés Taka:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Bangladés Taka (BDT) Hirup di pasar ukar Forex
Boliviano Bolivian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Boliviano Bolivian (BOB) Hirup di pasar ukar Forex
Bosnia jeung Hérzégovina mark convertible:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Bosnia jeung Hérzégovina mark convertible (BAM) Hirup di pasar ukar Forex
Botswana pula:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Botswana pula (BWP) Hirup di pasar ukar Forex
Brunei dollar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Brunei dollar (BND) Hirup di pasar ukar Forex
Burundi franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Burundi franc (BIF) Hirup di pasar ukar Forex
Butan ngultrum:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Butan ngultrum (BTN) Hirup di pasar ukar Forex
Bélis dollar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Bélis dollar (BZD) Hirup di pasar ukar Forex
CFC franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka CFC franc (XOF) Hirup di pasar ukar Forex
CFC franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka CFC franc (XAF) Hirup di pasar ukar Forex
Cape Verde escudo:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Cape Verde escudo (CVE) Hirup di pasar ukar Forex
Chilean Unidad de Fomento:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Chilean Unidad de Fomento (CLF) Hirup di pasar ukar Forex
Cordoba Nicaraguan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Cordoba Nicaraguan (NIO) Hirup di pasar ukar Forex
Dalasi Gambian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dalasi Gambian (GMD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Aljazair:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Aljazair (DZD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Iraqi:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Iraqi (IQD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Kuwaiti:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Kuwaiti (KWD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Libya:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Libya (LYD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Serbia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Serbia (RSD) Hirup di pasar ukar Forex
Dinar Tunisia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dinar Tunisia (TND) Hirup di pasar ukar Forex
Dirham Maroko:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dirham Maroko (MAD) Hirup di pasar ukar Forex
Djibouti franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Djibouti franc (DJF) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Aussie:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Aussie (AUD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Bahamian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Bahamian (BSD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Barbados:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Barbados (BBD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Bermuda:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Bermuda (BMD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Betawi:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Betawi (JMD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Fiji:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Fiji (FJD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Guyana:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Guyana (GYD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Hong Kong:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Hong Kong (HKD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Kanada:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Kanada (CAD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Kapuloan Kayman:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Kapuloan Kayman (KYD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Kapuloan Solomon:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Kapuloan Solomon (SBD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Karibia Wétan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Karibia Wétan (XCD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Liberia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Liberia (LRD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Namibian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Namibian (NAD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Singapura:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Singapura (SGD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Suriname:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Suriname (SRD) Hirup di pasar ukar Forex
Dollar Zimbabwé:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dollar Zimbabwé (ZWL) Hirup di pasar ukar Forex
Dram Arménia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Dram Arménia (AMD) Hirup di pasar ukar Forex
Ethiopian birr:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ethiopian birr (ETB) Hirup di pasar ukar Forex
Filipina peso:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Filipina peso (PHP) Hirup di pasar ukar Forex
Florin Aruban:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Florin Aruban (AWG) Hirup di pasar ukar Forex
Forint:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Forint (HUF) Hirup di pasar ukar Forex
Franc Comoran:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Franc Comoran (KMF) Hirup di pasar ukar Forex
Franc Congolese:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Franc Congolese (CDF) Hirup di pasar ukar Forex
CFP franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka CFP franc (XPF) Hirup di pasar ukar Forex
Franc Rwandan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Franc Rwandan (RWF) Hirup di pasar ukar Forex
Franc Swiss:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Franc Swiss (CHF) Hirup di pasar ukar Forex
Georgian Malari:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Georgian Malari (GEL) Hirup di pasar ukar Forex
Ghana cedi:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ghana cedi (GHS) Hirup di pasar ukar Forex
Gibraltar pound:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Gibraltar pound (GIP) Hirup di pasar ukar Forex
Gourde Haitian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Gourde Haitian (HTG) Hirup di pasar ukar Forex
Guaran:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Guaran (PYG) Hirup di pasar ukar Forex
Guinea franc:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Guinea franc (GNF) Hirup di pasar ukar Forex
Gulden Antilliaanse:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Gulden Antilliaanse (ANG) Hirup di pasar ukar Forex
Honduran lempira:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Honduran lempira (HNL) Hirup di pasar ukar Forex
Hryvnia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Hryvnia (UAH) Hirup di pasar ukar Forex
Islandia krone:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Islandia krone (ISK) Hirup di pasar ukar Forex
Jordan dinar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Jordan dinar (JOD) Hirup di pasar ukar Forex
Tenge:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Tenge (KZT) Hirup di pasar ukar Forex
Kenya shilling:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kenya shilling (KES) Hirup di pasar ukar Forex
Kina:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kina (PGK) Hirup di pasar ukar Forex
Koruna Czech:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Koruna Czech (CZK) Hirup di pasar ukar Forex
Kosta Rika titik:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kosta Rika titik (CRC) Hirup di pasar ukar Forex
Kroasia Kuna:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kroasia Kuna (HRK) Hirup di pasar ukar Forex
Krona Swedia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Krona Swedia (SEK) Hirup di pasar ukar Forex
Krone Norwegia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Krone Norwegia (NOK) Hirup di pasar ukar Forex
Kwacha Zambian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kwacha Zambian (ZMW) Hirup di pasar ukar Forex
Kwanza:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kwanza (AOA) Hirup di pasar ukar Forex
Kyat Burma:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Kyat Burma (MMK) Hirup di pasar ukar Forex
Lao Kip:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lao Kip (LAK) Hirup di pasar ukar Forex
Lativia iwung:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lativia iwung (LVL) Hirup di pasar ukar Forex
Lek basa Albania:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lek basa Albania (ALL) Hirup di pasar ukar Forex
Leone:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Leone (SLL) Hirup di pasar ukar Forex
Leu Moldova:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Leu Moldova (MDL) Hirup di pasar ukar Forex
Leu Romania:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Leu Romania (RON) Hirup di pasar ukar Forex
Lev:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lev (BGN) Hirup di pasar ukar Forex
Lilangeni:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lilangeni (SZL) Hirup di pasar ukar Forex
Lira Turki:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Lira Turki (TRY) Hirup di pasar ukar Forex
Litas Lituania:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Litas Lituania (LTL) Hirup di pasar ukar Forex
Loti:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Loti (LSL) Hirup di pasar ukar Forex
Makuta Denmark:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Makuta Denmark (DKK) Hirup di pasar ukar Forex
Malawi kwacha:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Malawi kwacha (MWK) Hirup di pasar ukar Forex
Malaysin ringgit:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Malaysin ringgit (MYR) Hirup di pasar ukar Forex
Manat Azerbaijan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Manat Azerbaijan (AZN) Hirup di pasar ukar Forex
Mauritius rupia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Mauritius rupia (MUR) Hirup di pasar ukar Forex
Metical Mozambican:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Metical Mozambican (MZN) Hirup di pasar ukar Forex
Mexican peso:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Mexican peso (MXN) Hirup di pasar ukar Forex
Mongolia tugrik:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Mongolia tugrik (MNT) Hirup di pasar ukar Forex
Naira Nigerian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Naira Nigerian (NGN) Hirup di pasar ukar Forex
Nakfa:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Nakfa (ERN) Hirup di pasar ukar Forex
Nyata Brasil:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Nyata Brasil (BRL) Hirup di pasar ukar Forex
Ouguiya Mauritanian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ouguiya Mauritanian (MRO) Hirup di pasar ukar Forex
Pa`anga:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pa`anga (TOP) Hirup di pasar ukar Forex
Pakistan rupia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pakistan rupia (PKR) Hirup di pasar ukar Forex
Pataca Macanese:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pataca Macanese (MOP) Hirup di pasar ukar Forex
Peruvian Nuevo sol:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peruvian Nuevo sol (PEN) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Argéntina:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Argéntina (ARS) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Chilean:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Chilean (CLP) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Colombian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Colombian (COP) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Cuban:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Cuban (CUP) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Dominika:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Dominika (DOP) Hirup di pasar ukar Forex
Peso Uruguayan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Peso Uruguayan (UYU) Hirup di pasar ukar Forex
Pound Kapuloan Falkland:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Kapuloan Falkland (FKP) Hirup di pasar ukar Forex
Pound Lebanese:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Lebanese (LBP) Hirup di pasar ukar Forex
Pound Mesir:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Mesir (EGP) Hirup di pasar ukar Forex
Pound Siria:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Siria (SYP) Hirup di pasar ukar Forex
Pound Sunda:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Sunda (SDG) Hirup di pasar ukar Forex
Quetzal Guatemalan:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Quetzal Guatemalan (GTQ) Hirup di pasar ukar Forex
Rand:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rand (ZAR) Hirup di pasar ukar Forex
Rial Iran:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rial Iran (IRR) Hirup di pasar ukar Forex
Rial Omani:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rial Omani (OMR) Hirup di pasar ukar Forex
Rial Yemeni:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rial Yemeni (YER) Hirup di pasar ukar Forex
Riel Cambodian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Riel Cambodian (KHR) Hirup di pasar ukar Forex
Riyal Qatari:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Riyal Qatari (QAR) Hirup di pasar ukar Forex
Riyal Saudi:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Riyal Saudi (SAR) Hirup di pasar ukar Forex
Ruble Belarusian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ruble Belarusian (BYR) Hirup di pasar ukar Forex
Ruble:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Ruble (RUB) Hirup di pasar ukar Forex
Rufiyaa Maldivian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rufiyaa Maldivian (MVR) Hirup di pasar ukar Forex
Rupia India:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rupia India (INR) Hirup di pasar ukar Forex
Rupia Nepalese:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rupia Nepalese (NPR) Hirup di pasar ukar Forex
Rupiah Indonesian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Rupiah Indonesian (IDR) Hirup di pasar ukar Forex
SDR (Special teken hak):
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka SDR (Special teken hak) (XDR) Hirup di pasar ukar Forex
Saint Héléna pound:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Saint Héléna pound (SHP) Hirup di pasar ukar Forex
Selandia Anyar dollar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Selandia Anyar dollar (NZD) Hirup di pasar ukar Forex
Seychelles rupia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Seychelles rupia (SCR) Hirup di pasar ukar Forex
Shekel anyar Israél:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Shekel anyar Israél (ILS) Hirup di pasar ukar Forex
Shilling Somali:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Shilling Somali (SOS) Hirup di pasar ukar Forex
Shilling Tanzanian:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Shilling Tanzanian (TZS) Hirup di pasar ukar Forex
Som:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Som (KGS) Hirup di pasar ukar Forex
Somoni:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Somoni (TJS) Hirup di pasar ukar Forex
Sri Lanka rupia:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Sri Lanka rupia (LKR) Hirup di pasar ukar Forex
São Tomé jeung Príncipe dobra:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka São Tomé jeung Príncipe dobra (STD) Hirup di pasar ukar Forex
Taiwan dollar anyar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Taiwan dollar anyar (TWD) Hirup di pasar ukar Forex
Tala:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Tala (WST) Hirup di pasar ukar Forex
Titik Salvadoran:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Titik Salvadoran (SVC) Hirup di pasar ukar Forex
Trinidad jeung Tobago dollar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Trinidad jeung Tobago dollar (TTD) Hirup di pasar ukar Forex
Troy ons emas:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Troy ons emas (XAU) Hirup di pasar ukar Forex
Troy ons pérak:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Troy ons pérak (XAG) Hirup di pasar ukar Forex
Turkménistan Manat anyar:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Turkménistan Manat anyar (TMT) Hirup di pasar ukar Forex
UAE Dirham:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka UAE Dirham (AED) Hirup di pasar ukar Forex
Uganda shilling:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Uganda shilling (UGX) Hirup di pasar ukar Forex
Uzbekistan jumlah:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Uzbekistan jumlah (UZS) Hirup di pasar ukar Forex
Vanuatu vatu:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Vanuatu vatu (VUV) Hirup di pasar ukar Forex
Venezuelan bolivar fuerte:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Venezuelan bolivar fuerte (VEF) Hirup di pasar ukar Forex
Vietnamesse dong:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Vietnamesse dong (VND) Hirup di pasar ukar Forex
Won Korea Kalér:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Won Korea Kalér (KPW) Hirup di pasar ukar Forex
Won:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Won (KRW) Hirup di pasar ukar Forex
Zloty:
Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Zloty (PLN) Hirup di pasar ukar Forex