Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 27/05/2022 23:31

Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Dollar AS - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 27 Mei 2022
Dollar AS - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 27 Mei 2022

23:31:09 (Update laju forex dina 59 detik)

1 USD = 455.50 SDG
1 SDG = 0.0022 USD

Nilai tukeur Forex tina Dollar AS ka Pound Sunda. 30 detik - waktos tukeur robih. Waktos gancang tina Dollar AS ka Pound Sunda Acara Dollar AS ka Pound Sunda kurs per menit.

Chart dagang Forex Pound Sunda ka Dollar hirup di 27 Mei 2022

Chart dagang Forex Dollar AS Ka Pound Sunda hirup, 27 Mei 2022

Bagan tina Dollar AS ka Pound Sunda Nilai pertukaran dina 27 Mei 2022 aya di dieu, dina situs web kami. Naha naha Dollar AS parantos najis atanapi tumiba paling nyata dina grafik Forex. Anggo tooltip dina bagan kanggo pasti Dollar AS ka Pound Sunda kurs kurs. Grap parobahan dina Dollar AS ka Pound Sunda parantos diénggalan.

Ngarobah Dollar AS Ka Pound Sunda Dollar AS Ka Pound Sunda Nilai tukeur Dollar AS Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Sejarah na Dollar AS ka Pound Sunda unggal menit. Tumuwuhna Dollar AS (USD) ka Pound Sunda dina waktos ieu nyaéta - 0.0000 SDG. Sejarah 10 menit tina Dollar AS ka Pound Sunda ti Forex dina tabél dina halaman. Nilai-nilai Dollar AS per menit disimpen dina méja supados saé ningali bédana.

23:31 23:30 23:29 23:28 23:27 23:26 23:25 23:24 23:23 23:22
455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Parobihan dina Dollar AS ka Pound Sunda tiasa diawaskeun unggal jam. Dinamika tina Dollar AS (USD) ka Pound Sunda dina jam ieu. Nilai tukeran per jam tina kelas Dollar AS ka Pound Sunda dina tabel salami 10 jam. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju jam dina situs.

23:28 23:22 23:16 23:10 23:04 22:57 22:51 22:45 22:39 22:33
455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 27 Mei 2022

23:31 22:30 21:28 20:27 19:27 18:27 17:27 16:27 15:27 14:27
455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50 455.50