Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 13/06/2024 08:50

Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Dollar AS - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 13 Juni 2024
Dollar AS - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 13 Juni 2024

08:50:14 (Update laju forex dina 59 detik)

1 USD = 586 SDG
1 SDG = 0.0017 USD

Nilai tukeur Forex tina Dollar AS ka Pound Sunda. 30 detik - waktos tukeur robih. Waktos gancang tina Dollar AS ka Pound Sunda Acara Dollar AS ka Pound Sunda kurs per menit.

Chart dagang Forex Pound Sunda ka Dollar hirup di 13 Juni 2024

Chart dagang Forex Dollar AS Ka Pound Sunda hirup, 13 Juni 2024

Bagan tina Dollar AS ka Pound Sunda Nilai pertukaran dina 13 Juni 2024 aya di dieu, dina situs web kami. Naha naha Dollar AS parantos najis atanapi tumiba paling nyata dina grafik Forex. Anggo tooltip dina bagan kanggo pasti Dollar AS ka Pound Sunda kurs kurs. Grap parobahan dina Dollar AS ka Pound Sunda parantos diénggalan.

Ngarobah Dollar AS Ka Pound Sunda Dollar AS Ka Pound Sunda Nilai tukeur Dollar AS Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Sejarah na Dollar AS ka Pound Sunda unggal menit. Tumuwuhna Dollar AS (USD) ka Pound Sunda dina waktos ieu nyaéta - 0.0000 SDG. Sejarah 10 menit tina Dollar AS ka Pound Sunda ti Forex dina tabél dina halaman. Nilai-nilai Dollar AS per menit disimpen dina méja supados saé ningali bédana.

08:50 08:49 08:48 08:47 08:46 08:45 08:44 08:43 08:42 08:41
586 586 586 586 586 586 586 586 586 586

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Parobihan dina Dollar AS ka Pound Sunda tiasa diawaskeun unggal jam. Dinamika tina Dollar AS (USD) ka Pound Sunda dina jam ieu. Nilai tukeran per jam tina kelas Dollar AS ka Pound Sunda dina tabel salami 10 jam. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju jam dina situs.

08:47 08:41 08:35 08:29 08:23 08:17 08:11 08:05 07:59 07:53
586 586 586 586 586 586 586 586 586 586

Dagang online Dollar AS (USD) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 13 Juni 2024

08:50 07:50 06:50 05:43 04:15 02:51 01:41 00:39 23:31
586 586 586 586 586 586 586 586 586