Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 08/08/2022 06:30

Pound Sunda Ka yuan Nilai tukeur

Pound Sunda Ka Yuan laju ukar ayeuna. Pound Sunda nilai di Yuan kiwari.

Pound Sunda Ka Yuan laju ukar ayeuna


1 Pound Sunda (SDG) sarua 0.011862 yuan (CNY)
1 yuan (CNY) sarua 84.30 Pound Sunda (SDG)

Kami ngarobih laju bursa Pound Sunda ka yuan dina halaman ieu sakali dinten. Nilai mata uang na dicandak tina sumber anu dipercaya. Pertukaran mata uang dilaksanakeun di bank atanapi bank online dina tingkat bank dumasar kana tingkat pertukaran resmi anu ditingal dina halaman ieu. Ieu rujukan sapopoé haratis ngeunaan kurs tukar mata uang.

Laju devisa diropéa 08/08/2022 dumasar kana data PBB.

1 Pound Sunda dinten ayeuna sami sareng 0.011862 yuan di bank Éropa. 1 Pound Sunda naros ku 0 yuan dinten ayeuna di bank utama di Éropa. Pound Sunda Nilai kursana langkung ageung sareng yuan nurutkeun tingkat kurs mata uang Éropa. Dinten ayeuna, 1 Pound Sunda biaya 0.011862 yuan di bank Éropa.

Ngarobah Pound Sunda Ka Yuan Pound Sunda Ka Yuan hirup di pasar ukar Forex Pound Sunda Ka Yuan sajarah laju ukar

Pound Sunda Ka Yuan Nilai tukeur kiwari di 08 Agustus 2022

Dinamika tina Pound Sunda ka yuan salami sababaraha dinten dipidangkeun dina tabel kami. Dina tabél bursa Pound Sunda ka yuan, gampang pikeun ningali Pound Sunda ongkos tukeur sababaraha dinten. Bandingkeun kurs kanggo dinten ayeuna, kamari, sareng dinten kanggo nangtoskeun tingkat kamekaran atanapi tumiba tina mata uang anu dipilih. Penting henteu ningali ngan ukur tukeur kanggo dinten ayeuna, tapi ogé harga kamari jeung dinten sateuacan.

Kaping Meunteun Ngarobah
08.08.2022 0.011839 -
07.08.2022 0.011839 -
06.08.2022 0.011839 -0.003241
05.08.2022 0.01508 0.00007982516140999
04.08.2022 0.015 0.000177
Pound Sunda (SDG)

Harga 100 Pound Sunda dina kurs bursa nyaéta 1.19 yuan. 500 Pound Sunda dina kurs bursa sami sareng 5.93 yuan. Pikeun ngagaleuh 1 000 Pound Sunda per yuan dinten ayeuna anjeun kedah mayar 11.86 CNY. 29.66 yuan dinten ayeuna biaya 2 500 Pound Sunda di nilai tukeur. 1 Pound Sunda ayeuna sami sareng 0.011862 yuan. Laju resmi bank nasional. 1 Pound Sunda parantos langkung mahal ku 0 yuan dinten ayeuna dumasar kana kurs tukaran bank nagara .

100 SDG 500 SDG 1 000 SDG 2 500 SDG 5 000 SDG 10 000 SDG 25 000 SDG 50 000 SDG
1.19 CNY 5.93 CNY 11.86 CNY 29.66 CNY 59.31 CNY 118.62 CNY 296.56 CNY 593.11 CNY
Yuan (CNY)

1 yuan ayeuna 84.30 Pound Sunda. Harga 5 yuan dina kurs bursa nyaéta 421.50 Pound Sunda. 843.01 Pound Sunda, biaya 10 yuan di bursa tari ayeuna. 25 yuan dina kurs bursa nyaéta 2 107.52 Pound Sunda. Pound Sunda Nilai kursna parantos dugi ka ayeuna ngalawan yuan. 1 Pound Sunda ayeuna biaya 0.011862 yuan - kurs bursa bank nasional.

1 CNY 5 CNY 10 CNY 25 CNY 50 CNY 100 CNY 250 CNY 500 CNY
84.30 SDG 421.50 SDG 843.01 SDG 2 107.52 SDG 4 215.04 SDG 8 430.08 SDG 21 075.21 SDG 42 150.41 SDG