Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 01:08

Nilai tukeur Pound Sunda (SDG) Ka Dollar AS (USD) hirup di pasar ukar Forex

Pound Sunda ka Dollar harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Pound Sunda ka Dollar harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

01:08:35 (Update laju forex dina 59 detik)

1 SDG = 0.0022 USD
1 USD = 455.50 SDG

Pound Sunda suku ka Dollar AS ganti unggal 30 detik. Update minimal tina kurs bursa online tina bursa Forex. Parobihan laju waktos gancang. Nilai tukeur Pound Sunda ka Dollar AS dina Forex per menit, jam, minggu atanapi bulan.

Chart dagang Forex Dollar AS - Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Chart dagang Forex Pound Sunda Ka Dollar AS hirup, 28 Mei 2022

Bagan di luhur halaman nyaéta panganteur visual parobihan tukeur parobihan. Tingali parobahan laju instan dina bagan. Anggo beurit pikeun milih waktosna tepat dina bagan sareng milarian Pound Sunda kurs dina Forex dina waktos ayeuna. Bagan tukeur Pound Sunda otomatis diropéa.

Ngarobah Pound Sunda Ka Dollar AS Pound Sunda Ka Dollar AS Nilai tukeur Pound Sunda Ka Dollar AS sajarah laju ukar

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Dollar AS dina waktos ayeuna

Unggal menit kami ngalacak Pound Sunda ka Dollar AS kurs laju. Parobihan menit dina Pound Sunda ka Dollar AS - 0.0000 USD. Sejarah 10 menit tina Pound Sunda ka Dollar AS ti Forex dina tabél dina halaman. Nilai-nilai Pound Sunda per menit disimpen dina méja supados saé ningali bédana.

01:08 01:07 01:06 01:05 01:04 01:03 01:02 01:01 00:59 00:58
0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Dollar AS dagang jam pamungkas

Laju tukeur per jam dina situs wéb kami. 0.0000 USD per jam dinaékan Pound Sunda (SDG ) ka Dollar AS. Tarif tina Pound Sunda ka Dollar AS unggal jam ditingalkeun dina tabél dina halaman ieu. Tingali data laju ukar kanggo 10 jam dina tabél dina halaman ieu.

01:05 00:58 00:52 00:46 00:40 00:34 00:28 00:22 00:16 00:10
0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Dollar AS trend dinten ieu 28 Mei 2022

01:08 00:07 23:07 22:05 21:05 20:04 19:04 18:04 17:04 16:04
0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022 0.0022