Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 01:07

Nilai tukeur Pound Sunda (SDG) Ka Euro (EUR) hirup di pasar ukar Forex

Pound Sunda ka Euro harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Pound Sunda ka Euro harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

01:07:13 (Update laju forex dina 59 detik)

1 SDG = 0.0020 EUR
1 EUR = 488.99 SDG

1 Pound Sunda ka 0.0020 Euro dina bursa Forex. Tingali Pound Sunda ka Euro unggal 30 detik. Bagian online panggancangna Pound Sunda. Parobihan laju online per menit, jam, minggu, bulan.

Chart dagang Forex Euro - Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Chart dagang Forex Pound Sunda Ka Euro hirup, 28 Mei 2022

Dina situs wéb anjeun tiasa mendakan grafik Pound Sunda ka Euro kurs dina 28 Mei 2022. Parobihan dina bursa laju langsung katingali dina bagan. Anggo tooltip dina bagan kanggo pasti Pound Sunda ka Euro kurs kurs. The grafik na Pound Sunda ka Euro otomatis robah unggal 30 detik.

Ngarobah Pound Sunda Ka Euro Pound Sunda Ka Euro Nilai tukeur Pound Sunda Ka Euro sajarah laju ukar

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro dina waktos ayeuna

Kami nunjukkeun nilai tukeur ti menit ka menit. Ragrag Pound Sunda (SDG) ka Euro dina menit ieu nyaéta - -0.0000 EUR. Sajarah angka ukar dina menit terakhir dipidangkeun dina tabél. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju menit dina situs.

01:07 01:06 01:05 01:04 01:03 01:02 01:01 00:59 00:58 00:57
0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro dagang jam pamungkas

Sejarah na Pound Sunda ka Euro unggal jam. -0.0000 EUR sejam menurun tina Pound Sunda (SDG ) ka Euro. Nilai tukeran per jam tina kelas Pound Sunda ka Euro dina tabel salami 10 jam. Tingali data laju ukar kanggo 10 jam dina tabél dina halaman ieu.

01:04 00:57 00:51 00:45 00:39 00:33 00:27 00:21 00:15 00:09
0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro trend dinten ieu 28 Mei 2022

01:07 00:06 23:06 22:04 21:04 20:03 19:03 18:03 17:03 16:03
0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020 0.0020