Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 13/06/2024 10:48

Nilai tukeur Pound Sunda (SDG) Ka Euro (EUR) hirup di pasar ukar Forex

Pound Sunda ka Euro harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 13 Juni 2024
Pound Sunda ka Euro harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 13 Juni 2024

10:48:37 (Update laju forex dina 59 detik)

1 SDG = 0.0016 EUR
1 EUR = 631.11 SDG

1 Pound Sunda ka 0.0016 Euro dina bursa Forex. Tingali Pound Sunda ka Euro unggal 30 detik. Bagian online panggancangna Pound Sunda. Parobihan laju online per menit, jam, minggu, bulan.

Chart dagang Forex Euro - Pound Sunda hirup, 13 Juni 2024

Chart dagang Forex Pound Sunda Ka Euro hirup, 13 Juni 2024

Dina situs wéb anjeun tiasa mendakan grafik Pound Sunda ka Euro kurs dina 13 Juni 2024. Parobihan dina bursa laju langsung katingali dina bagan. Anggo tooltip dina bagan kanggo pasti Pound Sunda ka Euro kurs kurs. The grafik na Pound Sunda ka Euro otomatis robah unggal 30 detik.

Ngarobah Pound Sunda Ka Euro Pound Sunda Ka Euro Nilai tukeur Pound Sunda Ka Euro sajarah laju ukar

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro dina waktos ayeuna

Kami nunjukkeun nilai tukeur ti menit ka menit. Ragrag Pound Sunda (SDG) ka Euro dina menit ieu nyaéta - -0.0000 EUR. Sajarah angka ukar dina menit terakhir dipidangkeun dina tabél. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju menit dina situs.

10:48 10:47 10:46 10:45 10:44 10:43 10:42 10:41 10:40 10:39
0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro dagang jam pamungkas

Sejarah na Pound Sunda ka Euro unggal jam. 0.0000 EUR per jam dinaékan Pound Sunda (SDG ) ka Euro. Nilai tukeran per jam tina kelas Pound Sunda ka Euro dina tabel salami 10 jam. Tingali data laju ukar kanggo 10 jam dina tabél dina halaman ieu.

10:45 10:39 10:33 10:27 10:21 10:15 10:09 10:03 09:57 09:51
0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016

Dagang online Pound Sunda (SDG) pikeun Euro trend dinten ieu 13 Juni 2024

10:48 09:48 08:48 07:48 06:48 05:41 04:12 02:48 01:39
0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016 0.0016