Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 00:58

Nilai tukeur Yen (JPY) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Yen - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Yen - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

00:58:20 (Update laju forex dina 59 detik)

1 JPY = 3.58 SDG
1 SDG = 0.28 JPY

Nilai tukeur Forex tina Yen ka Pound Sunda. Di bursa Forex pikeun 1 Yen anjeun kedah masihan 3.58 SDG. Yen suku ka Pound Sunda ganti unggal 30 detik. Parobihan laju online per menit, jam, minggu, bulan.

Chart dagang Forex Pound Sunda - Yen hirup, 28 Mei 2022

Chart dagang Forex Yen Ka Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Bagan tina Yen ka Pound Sunda Nilai pertukaran dina 28 Mei 2022 aya di dieu, dina situs web kami. Pikeun sacara saksama ngawas tukeur dina Forex, urang nunjukkeun dina grafik. Parobihan dina bursa laju langsung katingali dina bagan. Laju Yen dina bagan tiasa dipendakan upami anjeun ngiringan.

Ngarobah Yen Ka Pound Sunda Yen Ka Pound Sunda Nilai tukeur Yen Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online Yen (JPY) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Unggal menit kami ngalacak Yen ka Pound Sunda kurs laju. Yen digedékeun ku 0.0004 SDG dina menit pamungkas. Situs éta nunjukkeun méja pikeun ngeposkeun 10 menit tina Yen ka Pound Sunda kanggo unggal menit. Ngeposikeun inpormasi anu gampang dina laju menit dina situs.

00:58 00:57 00:56 00:55 00:54 00:53 00:52 00:51 00:50 00:49
3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58

Dagang online Yen (JPY) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Ongkos tukeur tiasa diawaskeun unggal jam. Tumuwuhna Yen (JPY) ka Pound Sunda dina jam ieu nyaéta - 0.0004 SDG. Situs nembongkeun méja pikeun ngeposkeun 10 jam tina Yen ka Pound Sunda pikeun tiap jam. Tingali data laju ukar kanggo 10 jam dina tabél dina halaman ieu.

00:55 00:49 00:43 00:37 00:31 00:25 00:19 00:13 00:07 00:01
3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58

Dagang online Yen (JPY) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 28 Mei 2022

00:58 23:57 22:57 21:55 20:54 19:54 18:54 17:54 16:54 15:54
3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58 3.58