Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 00:09

Nilai tukeur Euro (EUR) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Euro - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Euro - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

00:09:51 (Update laju forex dina 59 detik)

1 EUR = 488.99 SDG
1 SDG = 0.0020 EUR

Forex mangrupikeun bursa utama. 1 waktos dina 30 detik halaman sareng kursna diénggalan. Parobihan laju waktos gancang. Nilai Euro ka Pound Sunda ayeuna sareng dina waktos anu béda.

Chart dagang Forex Pound Sunda ka Euro hirup di 28 Mei 2022

Chart dagang Forex Euro Ka Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Bagan Euro ka Pound Sunda Nilai pertukaran dina 28 Mei 2022 dipasihkeun dina urang website. Pikeun sacara efektif ngawaskeun Euro ka Pound Sunda di Forex, kami nunjukkeun dina grafik. Grafik langsung nunjukkeun volatilitas Euro ka Pound Sunda. Katingal grafik pikeun ningali tingkat tukeur pasti kanggo waktos anu dipilih.

Ngarobah Euro Ka Pound Sunda Euro Ka Pound Sunda Nilai tukeur Euro Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online Euro (EUR) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Parobihan laju pertukaran tiasa ditawas unggal menit. 0.14 SDG per menit naék kana Euro (EUR ) ka Pound Sunda. Tarif tina Euro ka Pound Sunda unggal menit ditingalkeun dina tabél dina halaman ieu. Éta gampang pikeun ngabandingkeun parobahan dina tingkat kukeur unggal menit.

00:09 00:08 00:07 00:06 00:05 00:04 00:03 00:02 00:01 23:59
488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99

Dagang online Euro (EUR) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Ongkos tukeur tiasa diawaskeun unggal jam. parobihan jam dina Euro ka Pound Sunda - 0.14 SDG. Sajarah 10 jam tina Euro ka Pound Sunda ti Forex dina tabél dina halaman. Éta gampang pikeun ngabandingkeun parobahan dina tingkat tukeur unggal jam.

00:06 23:59 23:53 23:47 23:41 23:35 23:29 23:23 23:17 23:11
488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99

Dagang online Euro (EUR) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 28 Mei 2022

00:09 23:08 22:06 21:06 20:05 19:05 18:05 17:05 16:05 15:05
488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.99 488.89 488.84