Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
Ongkos bursa Forex diropéa: 28/05/2022 00:28

Nilai tukeur Yuan (CNY) Ka Pound Sunda (SDG) hirup di pasar ukar Forex

Yuan - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022
Yuan - Pound Sunda harga ayeuna dina pasaran bursa Forex di 28 Mei 2022

00:28:33 (Update laju forex dina 59 detik)

1 CNY = 68 SDG
1 SDG = 0.01 CNY

Pertukaran Forex pikeun 1 yuan anjeun kedah mayar 68 Pound Sunda. Update minimal tina kurs bursa online tina bursa Forex. Nilai tukeur ayeuna sayogi gancang-gancang dina situs. Parobihan laju online per menit, jam, minggu, bulan.

Chart dagang Forex Pound Sunda - Yuan hirup, 28 Mei 2022

Chart dagang Forex renminbi Ka Pound Sunda hirup, 28 Mei 2022

Pikeun sacara saksama ngawas tukeur dina Forex, urang nunjukkeun dina grafik. Grafik langsung nunjukkeun volatilitas yuan ka Pound Sunda. Baganna interaktif, anjeun tiasa ngiringan. Grap parobahan dina yuan ka Pound Sunda parantos diénggalan.

Ngarobah Yuan Ka Pound Sunda Yuan Ka Pound Sunda Nilai tukeur Yuan Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dagang online yuan (CNY) pikeun Pound Sunda dina waktos ayeuna

Parobihan dina yuan ka Pound Sunda tiasa ditawas unggal menit. yuan digedékeun ku 0.0000 SDG dina menit pamungkas. Nilai tukeran per menit ti yuan ka Pound Sunda dina tabel salami 10 menit. Nilai-nilai yuan per menit disimpen dina méja supados saé ningali bédana.

00:28 00:27 00:26 00:25 00:24 00:23 00:22 00:21 00:20 00:19
68 68 68 68 68 68 68 68 68 68

Dagang online yuan (CNY) pikeun Pound Sunda dagang jam pamungkas

Unggal jam urang ngalacak kurs tukeran. Dinamika tina yuan (CNY) ka Pound Sunda dina jam ieu. Nilai tukeran per jam tina kelas yuan ka Pound Sunda dina tabel salami 10 jam. Kami gaduh tabel nilai pikeun panungtungan 10-jam kanggo pengunjung gampang.

00:25 00:19 00:13 00:07 00:01 23:54 23:48 23:42 23:36 23:30
68 68 68 68 68 68 68 68 68 68

Dagang online yuan (CNY) pikeun Pound Sunda trend dinten ieu 28 Mei 2022

00:28 23:27 22:27 21:25 20:24 19:24 18:24 17:24 16:24 15:24
68 68 68 68 68 68 68 68 68 68