Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Pound Sunda Ka Dollar AS sajarah laju ukar (2022)

Pound Sunda Ka Dollar AS sajarah laju ukar sajarah saprak 1998 saacan 2022. chart konversi Mata Artos Pound Sunda Ka Dollar AS (2022).

Sejarah kurs tukaran kanggo tanggal naon waé sareng kanggo taun anu anjeun tiasa mendakan sareng kami. Sajarah harga ukar online kanggo taun wé di dieu. Pound Sunda kanggo tanggal naon waé. Sagala tanda petik tina Pound Sunda ka Dollar AS ti 1992 dugi ka 2022 aya di dieu. Sajarah Pound Sunda ka Dollar AS kurs ti 1992 ka 2022 pikeun tiap taun.

Dina grafik sajarah kursor Pound Sunda ka Dollar AS, anjeun tiasa ningali sajarah panjang panukaran nilai na tukeur. Sejarah tina Pound Sunda dina bagan ieu aya dina situs wéb. Anjeun tiasa ningali sajarah parobahan dina Pound Sunda / Dollar AS kurs dina sababaraha taun dina bagan di halaman ieu. Tudung dina bagan sareng ningali persis Pound Sunda ka Dollar AS kanggo sataun anu dipilih. Grafik harga pertukaran harga gaduh anu interaktif. Tolak dina grafik.

Ngarobah Pound Sunda Ka Dollar AS Pound Sunda Ka Dollar AS Nilai tukeur Pound Sunda Ka Dollar AS hirup di pasar ukar Forex
Kaping Meunteun
Juli 2022 0.002289
Juni 2022 0.002239
Mei 2022 0.002245
April 2022 0.002173
Maret 2022 0.002507
Pebruari 2022 0.002264
Januari 2022 0.002301

Sajarah Pound Sunda ka Dollar AS parantos sayogi dina méja unggal taun saprak 1992. Sajarah Nilai tukeur tina Pound Sunda ka Dollar AS aya dina tabel pikeun unggal taun. Anjeun tiasa ningali tabel sajarah pikeun Pound Sunda tarifna saprak 1992 dina website. Tanda kutip bulanan tina Pound Sunda ka Dollar AS, anjeun tiasa ningali upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah pikeun sataun. Sajarah Pound Sunda kurs kanggo tiap taun anu dipilih siap gratis upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah cutatan.

Parobihan dina tingkat tukeur dina waktos anu lami waktos jelas katingali dina halaman urang dina sajarah kurs tukar. Parobihan dina kurs bursa Pound Sunda ka Dollar AS kanggo waktos anu lami jelas katingali dina halaman ieu sajarah kurs pertukaran . Taksir sabaraha mata uang parantos robih langkung ti 10, 20 atanapi 30 taun. Tingali bagan tanda petik dina waktos anu lami. Milih mata uang tinimbang hiji Pound Sunda pikeun milari sajarah kursna kana Dollar AS.

Dina pangkalan data urang, anjeun tiasa ningali sajarah mata uang mana waé anu lain pikeun sababaraha taun katukang. Sajarah online tina tanda petik tina hiji mata uang anu sanés salami sapanjang taun. Database gratis tina Pound Sunda ka Dollar AS kurs bursa taun 1992 ka 2022 online ayeuna. Pencét taun dina tabél pikeun milari sajarah Pound Sunda ka Dollar AS.