Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Euro Ka Pound Sunda sajarah laju ukar (2022)

Euro Ka Pound Sunda sajarah laju ukar sajarah saprak 1999 saacan 2022. chart konversi Mata Artos Euro Ka Pound Sunda (2022).

Sejarah kurs tukaran kanggo tanggal naon waé sareng kanggo taun anu anjeun tiasa mendakan sareng kami. Basis database sadayana ongkos ukar salami sadayana taun online Sajarah harga ukar online kanggo taun wé di dieu. Sagala tanda petik tina Euro ka Pound Sunda ti 1992 dugi ka 2022 aya di dieu. Nilai bursa jaman baheula, unggal taun.

Dina grafik sajarah kursor Euro ka Pound Sunda, anjeun tiasa ningali sajarah panjang panukaran nilai na tukeur. Sejarah tina Euro dina bagan ieu aya dina situs wéb. Grafik tina sajarah cutatan Euro ka Pound Sunda ti saprak 1992 online sareng gratis. Anjeun tiasa mendakan harga anu tepat Euro dina bagan upami anjeun nyiar tanggal anu dipilih. Grafik harga pertukaran harga gaduh anu interaktif. Tolak dina grafik.

Ngarobah Euro Ka Pound Sunda Euro Ka Pound Sunda Nilai tukeur Euro Ka Pound Sunda hirup di pasar ukar Forex
Kaping Meunteun
Mei 2022 467.625314
April 2022 512.892515
Maret 2022 445.353790
Pebruari 2022 493.255811
Januari 2022 491.771887

Sajarah Euro ka Pound Sunda parantos sayogi dina méja unggal taun saprak 1992. Méja online tina sajarah cutatan tina Euro / Pound Sunda mata uang pikeun unggal taun saprak taun 1992 didamel dina halaman ieu. Sejarah kurs bursa dina tabel: Euro ka Pound Sunda sayogi unggal taun: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 , 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Tanda kutip bulanan tina Euro ka Pound Sunda, anjeun tiasa ningali upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah pikeun sataun. Anjeun tiasa ningali Euro ka Pound Sunda kurs tingkat unggal taun sareng unggal bulan. Klik kana tautan dina sataun.

Parobihan dina kurs bursa Euro ka Pound Sunda kanggo waktos anu lami jelas katingali dina halaman ieu sajarah kurs pertukaran . Taksir sabaraha mata uang parantos robih langkung ti 10, 20 atanapi 30 taun. Tingali bagan tanda petik dina waktos anu lami. Naékna sareng ragrag tina Euro ka Pound Sunda ti saprak 1992. Dina situs kami aya sajarah harga sadaya mata uang relatif sadayana.

Sajarah online tina tanda petik tina hiji mata uang anu sanés salami sapanjang taun. Sora kutip gratis tina sadaya mata uang salami 30 taun katukang dina bagian ieu tina website moneyratestoday.com Euro ka Pound Sunda pikeun 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003. 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Pikeun ningali Euro ka Pound Sunda tanda petik pikeun pikeun unggal bulan, klik dina tautan dina tabél taun.