Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar

Dollar AS Ka Pound Sunda sajarah laju ukar (2023)

Dollar AS Ka Pound Sunda sajarah laju ukar sajarah saprak 1992 saacan 2023. chart konversi Mata Artos Dollar AS Ka Pound Sunda (2023).

Sajarah Dollar AS disimpen dina situs ieu pikeun unggal periode saprak 1992. Basis database sadayana ongkos ukar salami sadayana taun online Sakabeh sejarah Dollar AS ka Pound Sunda kurs unggal taun. Sagala tanda petik tina Dollar AS ka Pound Sunda ti 1992 dugi ka 2023 aya di dieu. Database gratis tina Dollar AS ka Pound Sunda kurs bursa taun 1992 ka 2023 online ayeuna.

Sejarah tina Dollar AS dina bagan ieu aya dina situs wéb. Sajarah kurs bursa dina grafik sadaya mata uang pikeun 30 taun dina situs web moneyratestoday.com Grafik tina sajarah cutatan Dollar AS ka Pound Sunda ti saprak 1992 online sareng gratis. Anjeun tiasa mendakan harga anu tepat Dollar AS dina bagan upami anjeun nyiar tanggal anu dipilih. Pikeun milarian tingkat pasti pikeun taun ka tukang, hover langkung grafik sejarah Dollar AS ka Pound Sunda.

Ngarobah Dollar AS Ka Pound Sunda Dollar AS Ka Pound Sunda Nilai tukeur Dollar AS Ka Pound Sunda hirup di pasar ukar Forex
Kaping Meunteun
Pebruari 2023 581.933815
Januari 2023 545.532881

Anjeun tiasa ningali tabel sajarah pikeun Dollar AS tarifna saprak 1992 dina website. Méja online tina sajarah cutatan tina Dollar AS / Pound Sunda mata uang pikeun unggal taun saprak taun 1992 didamel dina halaman ieu. Sejarah kurs bursa dina tabel: Dollar AS ka Pound Sunda sayogi unggal taun: 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 , 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Sajarah angka ukar unggal taun kanggo sasih sayogi sayogi ku ngaklik tumbu taun dina tabel sajarah mata uang. Tanda kutip bulanan tina Dollar AS ka Pound Sunda, anjeun tiasa ningali upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah pikeun sataun.

Parobihan dina kurs bursa Dollar AS ka Pound Sunda kanggo waktos anu lami jelas katingali dina halaman ieu sajarah kurs pertukaran . Taksir sabaraha mata uang parantos robih langkung ti 10, 20 atanapi 30 taun. Tingali bagan tanda petik dina waktos anu lami. Dinamika jangka panjang tina Dollar AS ka Pound Sunda salami dasawarsa kamungkinan perkiraan dina halaman ieu. Dina situs kami aya sajarah harga sadaya mata uang relatif sadayana.

Dina pangkalan data urang, anjeun tiasa ningali sajarah mata uang mana waé anu lain pikeun sababaraha taun katukang. Sajarah online tina tanda petik tina hiji mata uang anu sanés salami sapanjang taun. Dollar AS ka Pound Sunda pikeun 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003. 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Sajarah Dollar AS kurs kanggo tiap taun anu dipilih siap gratis upami anjeun klik tautan taun dina tabel sajarah cutatan.