Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 28/05/2022 01:29

Ngarobah Yen Ka Pound Sunda

Yen Ka Pound Sunda convertion. Yen harga di Pound Sunda dinten on pasar bursa mata uang.
1 Yen = 3.58 Pound Sunda

Nilai tukeur tina Yen ka Pound Sunda ngagaduhan nilai rata-rata tina sagala sumber. Bank damel dina mindahkeun Yen kana Pound Sunda. Ieu mangrupikeun rujukan kana tingkat tukeur mata uang. 1 Yen dironjatkeun ku 0 Pound Sunda. Yen naék saprak kamari. Tingkatan Yen meningkat ngalawan Pound Sunda ku 0 ratus saparapat titik persentase.

Ngarobah
Ngarobah

Nilai tukeur Yen Ka Pound Sunda

Sabulan ka tukang, Yen bisa dijual pikeun 3.45 Pound Sunda. Genep bulan ka tukang, Yen tiasa disilihtukeurkeun pikeun 3.85 Pound Sunda. Lima taun ka pengker, Yen tiasa ngagaleuh pikeun 0.060423 Pound Sunda. Bilangan tingkat tukeur aya dina halaman. Sateuacan saminggu, Yen ka Pound Sunda dirobih ku 7.24%. -5.98% - robih dina kurs bursa Yen ka Pound Sunda per taun.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 10 taun
   Nilai tukeur Yen (JPY) Ka Pound Sunda (SDG) Hirup di pasar ukar Forex

Parabot Parobah Mata Yen Pound Sunda

Yen (JPY) Ka Pound Sunda (SDG)
1 Yen 3.58 Pound Sunda
5 Yen 17.91 Pound Sunda
10 Yen 35.83 Pound Sunda
25 Yen 89.57 Pound Sunda
50 Yen 179.14 Pound Sunda
100 Yen 358.28 Pound Sunda
250 Yen 895.70 Pound Sunda
500 Yen 1 791.40 Pound Sunda

Dinten ieu 35.83 SDG = 10 JPY. Anjeun tiasa ngajual 25 Yen pikeun 89.57 Pound Sunda . Dinten ieu 50 JPY = 179.14 SDG. Konverter mata uang ayeuna keur 100 Yen masihan 358.28 Pound Sunda. Konverter mata uang ayeuna keur 250 Yen masihan 895.70 Pound Sunda. Dinten ayeuna, 500 Yen tiasa dijual pikeun 1 791.40 Pound Sunda.

   Yen Ka Pound Sunda Nilai tukeur

Yen Ka Pound Sunda kiwari di 28 Mei 2022

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 3.594604 0.274049 ↑
27.05.2022 3.320555 -0.018783 ↓
26.05.2022 3.339339 -0.160952 ↓
25.05.2022 3.50029 0.038033 ↑
24.05.2022 3.462258 0.148003 ↑

Dinten ayeuna di 28 Mei 2022, 1 Yen = 3.594604 Pound Sunda. Yen ka Pound Sunda dina 27 Mei 2022 sami sareng 3.320555 Pound Sunda. Yen ka Pound Sunda dina 26 Mei 2022 sami sareng 3.339339 Pound Sunda. Yen ka Pound Sunda dina 25 Mei 2022 - 3.50029 Pound Sunda. Paling minimum Yen ka Pound Sunda dina tingkat nyaéta dina 27.05.2022.

   Yen Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Yen jeung Pound Sunda lambang mata uang jeung nagara

Yen simbol mata uang, Yen tanda duit: ¥. Yen Propinsi: Jepang. Yen Kode mata uang JPY. Yen Koin: sen.

Pound Sunda simbol mata uang, Pound Sunda tanda duit: £ (₤). Pound Sunda Propinsi: Sudan. Pound Sunda Kode mata uang SDG. Pound Sunda Koin: piastre.