Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 28/05/2022 01:00

Ngarobah Pound Sunda Ka Euro

Pound Sunda Ka Euro convertion. Pound Sunda harga di Euro dinten on pasar bursa mata uang.
1 000 Pound Sunda = 2.05 Euro

Nunjukeun nilai rata-rata konversi Pound Sunda kana Euro. Bursa mata uang dina bank resmi sareng bank online. Inpormasi tarif anu diropéa. 1 Pound Sunda ayeuna 0.002046 Euro. 1 Pound Sunda naros ku 0 Euro. Tingkatan Pound Sunda meningkat ngalawan Euro ku 0 ratus saparapat titik persentase.

Ngarobah
Ngarobah

Nilai tukeur Pound Sunda Ka Euro

Sabulan ka tukang, Pound Sunda bisa dibeli pikeun 0.00218 Euro. Sataun ka tukang, Pound Sunda tiasa dijual pikeun 0.001957 Euro. Sapuluh taun ka pengker, Pound Sunda bisa dibeli pikeun 0.001957 0 Euro. Nilai tukeur na Pound Sunda ka Euro tiasa ditingali dina bagan. -6.19% - robih dina kurs bursa Pound Sunda ka Euro sabulan. 4.53% - robih dina kurs bursa Pound Sunda ka Euro per taun.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 10 taun
   Nilai tukeur Pound Sunda (SDG) Ka Euro (EUR) Hirup di pasar ukar Forex

Parabot Parobah Mata Pound Sunda Euro

Pound Sunda (SDG) Ka Euro (EUR)
1 000 Pound Sunda 2.05 Euro
5 000 Pound Sunda 10.23 Euro
10 000 Pound Sunda 20.46 Euro
25 000 Pound Sunda 51.14 Euro
50 000 Pound Sunda 102.28 Euro
100 000 Pound Sunda 204.56 Euro
250 000 Pound Sunda 511.41 Euro
500 000 Pound Sunda 1 022.81 Euro

Dinten ieu, anjeun tiasa ngarobih 10 Pound Sunda pikeun 0.020456 Euro. Artverter dinten ayeuna masihan 0.051141 Euro pikeun 25 Pound Sunda. Anjeun tiasa mésér 50 Pound Sunda pikeun 0.10 Euro . Dinten ieu 0.20 EUR = 100 SDG. Dinten ieu 0.51 EUR = 250 SDG. Upami anjeun ngagaduhan 500 Pound Sunda, maka dina Austria anjeun tiasa mésér 1.02 Euro.

   Pound Sunda Ka Euro Nilai tukeur

Pound Sunda Ka Euro kiwari di 28 Mei 2022

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 0.002095 -0.000211 ↓
27.05.2022 0.002305 1.3 * 10-5
26.05.2022 0.002292 0.00013 ↑
25.05.2022 0.002162 -1.72 * 10-5
24.05.2022 0.002179 -0.000105 ↓

Pound Sunda ka Euro ayeuna sami sareng 0.002095 Euro dina 28 Mei 2022. Pound Sunda ka Euro dina 27 Mei 2022 - 0.002305 Euro. 26 Mei 2022, 1 Pound Sunda = 0.002292 Euro. Maksimum Pound Sunda nepi ka Euro pikeun sasih bulan panungtungan nyaéta dina 27.05.2022. Paling minimum Pound Sunda ka Euro kanggo sasih bulan kamari dina 28.05.2022.

   Pound Sunda Ka Euro sajarah laju ukar

Pound Sunda jeung Euro lambang mata uang jeung nagara

Pound Sunda simbol mata uang, Pound Sunda tanda duit: £ (₤). Pound Sunda Propinsi: Sudan. Pound Sunda Kode mata uang SDG. Pound Sunda Koin: piastre.

Euro simbol mata uang, Euro tanda duit: €. Euro Propinsi: Austria, Akrotiri jeung Dhékélia, Andorra, Belgia, Vatikan, Jerman, Yunani, Irlandia, Spanyol, Italia, Siprus, Kosovo, Luxembourg, Malta, Monaco, Walanda, Portugal, San Marino, Slovénia, Finlandia, Prancis, Monténégro, Éstonia. Euro Kode mata uang EUR. Euro Koin: eurocent.