Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 27/05/2022 23:17

Ngarobah Pound Sunda Ka Dollar AS

Pound Sunda Ka Dollar AS convertion. Pound Sunda harga di Dollar AS dinten on pasar bursa mata uang.
1 000 Pound Sunda = 2.20 Dollar AS

Ngarobih Pound Sunda ka Dollar AS dina laju rata-rata ayeuna. Nunjukeun nilai rata-rata konversi Pound Sunda kana Dollar AS. Nilai tukeur ti Pound Sunda ka Dollar AS ti pangkalan data dipercaya. 1 Pound Sunda ayeuna sami sareng 0.002195 Dollar AS. 1 Pound Sunda naros ku 0 Dollar AS. Tingkatan Pound Sunda meningkat ngalawan Dollar AS ku 0 ratus saparapat titik persentase.

Ngarobah
Ngarobah

Nilai tukeur Pound Sunda Ka Dollar AS

Tilu taun ka pengker, Pound Sunda tiasa ngagaleuh pikeun 0.022188 Dollar AS. Lima taun ka pengker, Pound Sunda tiasa ngagaleuh pikeun 0.15 Dollar AS. Sapuluh taun ka pengker, Pound Sunda tiasa dijual pikeun 0.002394 0 Dollar AS. Nilai tukeur na Pound Sunda ka Dollar AS tiasa ditingali dina bagan. Parobihan tukar mata uang Pound Sunda ka Dollar AS kanggo saminggu nyaéta -6.29%. Leuwih taun, Pound Sunda ka Dollar AS dirobih ku -8.3%.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 10 taun
   Nilai tukeur Pound Sunda (SDG) Ka Dollar AS (USD) Hirup di pasar ukar Forex

Parabot Parobah Mata Pound Sunda Dollar AS

Pound Sunda (SDG) Ka Dollar AS (USD)
1 000 Pound Sunda 2.20 Dollar AS
5 000 Pound Sunda 10.98 Dollar AS
10 000 Pound Sunda 21.95 Dollar AS
25 000 Pound Sunda 54.88 Dollar AS
50 000 Pound Sunda 109.77 Dollar AS
100 000 Pound Sunda 219.54 Dollar AS
250 000 Pound Sunda 548.85 Dollar AS
500 000 Pound Sunda 1 097.69 Dollar AS

Dinten ayeuna, 0.021954 Dollar AS tiasa disilihtukeurkeun pikeun 10 Pound Sunda. Anjeun tiasa tukeur 0.054885 Dollar AS pikeun 25 Pound Sunda . Konverter mata uang ayeuna pikeun 50 Pound Sunda masihan 0.11 Dollar AS. Upami anjeun ngagaduhan 100 Pound Sunda, maka dina Britania Virgin Islands anjeun tiasa mésér 0.22 Dollar AS. Ngarobih 250 Pound Sunda biaya 0.55 Dollar AS. Anjeun tiasa ngajual 500 Pound Sunda pikeun 1.10 Dollar AS .

   Pound Sunda Ka Dollar AS Nilai tukeur

Pound Sunda Ka Dollar AS kiwari di 27 Mei 2022

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 0.00219 -0.000182 ↓
27.05.2022 0.002372 1.33 * 10-5
26.05.2022 0.002359 0.000124 ↑
25.05.2022 0.002234 -2.65 * 10-5
24.05.2022 0.002261 -0.000101 ↓

Dinten ayeuna di 28 Mei 2022, 1 Pound Sunda biaya 0.00219 Dollar AS. Pound Sunda ka Dollar AS dina 27 Mei 2022 - 0.002372 Dollar AS. 26 Mei 2022, 1 Pound Sunda biaya 0.002359 Dollar AS. Pound Sunda ka Dollar AS dina 25 Mei 2022 - 0.002234 Dollar AS. Paling minimum Pound Sunda ka Dollar AS kanggo sasih bulan kamari dina 28.05.2022.

   Pound Sunda Ka Dollar AS sajarah laju ukar

Pound Sunda jeung Dollar AS lambang mata uang jeung nagara

Pound Sunda simbol mata uang, Pound Sunda tanda duit: £ (₤). Pound Sunda Propinsi: Sudan. Pound Sunda Kode mata uang SDG. Pound Sunda Koin: piastre.

Dollar AS simbol mata uang, Dollar AS tanda duit: $. Dollar AS Propinsi: Britania Virgin Islands, Téritori Téritori Samudra Hindia, East Timor, Kapuloan Marshall, Mikronésia, Palau, Kapuloan Northern Mariana, AS, Kapuloan Turks jeung Kaikos, Ékuador. Dollar AS Kode mata uang USD. Dollar AS Koin: cent.