Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 27/05/2022 23:20

Ngarobah Euro Ka Pound Sunda

Euro Ka Pound Sunda convertion. Euro harga di Pound Sunda dinten on pasar bursa mata uang.
1 Euro = 488.85 Pound Sunda

Nilai tukeur mata uang gaduh nilai rata-rata per dinten. Inpormasi ngeunaan tukeur mata uang anu dipasihkeun ti sumber kabuka. Sagala operasi bursa artos dilakukeun di bank. 1 Euro ayeuna sami sareng 488.85 Pound Sunda. Euro Nilai kursna naek ka Pound Sunda. Euro biaya ayeuna 488.85 Pound Sunda.

Ngarobah
Ngarobah

Nilai tukeur Euro Ka Pound Sunda

Saminggu ka tukang, Euro tiasa disilihtukeurkeun pikeun 441.41 Pound Sunda. Lima taun ka tukang, Euro tiasa dijual pikeun 7.53 Pound Sunda. Sapuluh taun ka pengker, Euro bisa dibeli pikeun 510.99 0 Pound Sunda. Euro kurs ka Pound Sunda parantos di tingali dina bagan ieu. Parobihan tukar mata uang Euro ka Pound Sunda kanggo sabulan nyaéta 6.59%. -4.33% sataun - perobihan dina kurs bursa Euro.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 10 taun
   Nilai tukeur Euro (EUR) Ka Pound Sunda (SDG) Hirup di pasar ukar Forex

Parabot Parobah Mata Euro Pound Sunda

Euro (EUR) Ka Pound Sunda (SDG)
1 Euro 488.85 Pound Sunda
5 Euro 2 444.25 Pound Sunda
10 Euro 4 888.49 Pound Sunda
25 Euro 12 221.23 Pound Sunda
50 Euro 24 442.46 Pound Sunda
100 Euro 48 884.93 Pound Sunda
250 Euro 122 212.32 Pound Sunda
500 Euro 244 424.65 Pound Sunda

Konverter mata uang ayeuna pikeun 10 Euro masihan 4 888.49 Pound Sunda. Pikeun ngarobih 25 Euro, 12 221.23 Pound Sunda nyaéta. diperyogikeun. Artverter dinten ayeuna masihan 24 442.46 Pound Sunda pikeun 50 Euro. Upami anjeun ngagaduhan 48 884.93 Pound Sunda, maka dina Sudan aranjeunna tiasa dijual pikeun 100 Euro. Dinten ieu, anjeun tiasa ngarobih 250 Euro pikeun 122 212.32 Pound Sunda. Anjeun tiasa tukeur 500 Euro pikeun 244 424.65 Pound Sunda .

   Euro Ka Pound Sunda Nilai tukeur

Euro Ka Pound Sunda kiwari di 27 Mei 2022

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 477.400123 43.647349 ↑
27.05.2022 433.752774 -2.453588 ↓
26.05.2022 436.206362 -26.314849 ↓
25.05.2022 462.521211 3.644609 ↑
24.05.2022 458.876602 21.001097 ↑

Dinten ieu 477.400123 SDG = 500 EUR. 27 Mei 2022, 1 Euro biaya 433.752774 Pound Sunda. 26 Mei 2022, 1 Euro biaya 436.206362 Pound Sunda. Maksimum Euro nepi ka Pound Sunda pikeun sasih bulan panungtungan nyaéta dina 28.05.2022. Minim minimum EUR / SDG Nilai kurs di nyaéta dina 27.05.2022.

   Euro Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Euro jeung Pound Sunda lambang mata uang jeung nagara

Euro simbol mata uang, Euro tanda duit: €. Euro Propinsi: Austria, Akrotiri jeung Dhékélia, Andorra, Belgia, Vatikan, Jerman, Yunani, Irlandia, Spanyol, Italia, Siprus, Kosovo, Luxembourg, Malta, Monaco, Walanda, Portugal, San Marino, Slovénia, Finlandia, Prancis, Monténégro, Éstonia. Euro Kode mata uang EUR. Euro Koin: eurocent.

Pound Sunda simbol mata uang, Pound Sunda tanda duit: £ (₤). Pound Sunda Propinsi: Sudan. Pound Sunda Kode mata uang SDG. Pound Sunda Koin: piastre.