Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 28/05/2022 01:00

Ngarobah Dollar AS Ka Pound Sunda

Dollar AS Ka Pound Sunda convertion. Dollar AS harga di Pound Sunda dinten on pasar bursa mata uang.
1 Dollar AS = 455.50 Pound Sunda

Rata kurs. Inpormasi ngeunaan artos dina Dollar AS ka Pound Sunda diropéa sakali sapoé. Nilai tukeur ti Dollar AS ka Pound Sunda ti pangkalan data dipercaya. 1 Dollar AS ayeuna sami sareng 455.50 Pound Sunda. 1 Dollar AS dironjatkeun ku 0 Pound Sunda. Dollar AS naék.

Ngarobah
Ngarobah

Nilai tukeur Dollar AS Ka Pound Sunda

Tilu bulan ka tukang, Dollar AS tiasa dibeli pikeun 443.83 Pound Sunda. Genep bulan ka tukang, Dollar AS tiasa dijual pikeun 438.19 Pound Sunda. Sataun ka tukang, Dollar AS tiasa disilihtukeurkeun pikeun 417.71 Pound Sunda. Dollar AS kurs ka Pound Sunda parantos di tingali dina bagan ieu. Parobihan tukar mata uang Dollar AS ka Pound Sunda kanggo saminggu nyaéta 6.71%. Leuwih taun, Dollar AS ka Pound Sunda dirobih ku 9.05%.

Jam Poe minggu Sasih 3 bulan taun 10 taun
   Nilai tukeur Dollar AS (USD) Ka Pound Sunda (SDG) Hirup di pasar ukar Forex

Parabot Parobah Mata Dollar AS Pound Sunda

Dollar AS (USD) Ka Pound Sunda (SDG)
1 Dollar AS 455.50 Pound Sunda
5 Dollar AS 2 277.50 Pound Sunda
10 Dollar AS 4 555 Pound Sunda
25 Dollar AS 11 387.50 Pound Sunda
50 Dollar AS 22 775 Pound Sunda
100 Dollar AS 45 550 Pound Sunda
250 Dollar AS 113 875 Pound Sunda
500 Dollar AS 227 750 Pound Sunda

Dinten ieu 10 USD = 4 555 SDG. Anjeun tiasa ngajual 11 387.50 Pound Sunda pikeun 25 Dollar AS . Dinten ayeuna, 50 Dollar AS tiasa dibeli pikeun 22 775 Pound Sunda. Konverter mata uang ayeuna pikeun 100 Dollar AS masihan 45 550 Pound Sunda. Anjeun tiasa mésér 113 875 Pound Sunda pikeun 250 Dollar AS . Upami anjeun ngagaduhan 227 750 Pound Sunda, maka dina Sudan aranjeunna tiasa dijual pikeun 500 Dollar AS.

   Dollar AS Ka Pound Sunda Nilai tukeur

Dollar AS Ka Pound Sunda kiwari di 28 Mei 2022

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 456.550956 34.940355 ↑
27.05.2022 421.610602 -2.384904 ↓
26.05.2022 423.995506 -23.586405 ↓
25.05.2022 447.581911 5.244141 ↑
24.05.2022 442.33777 18.908958 ↑

Dinten ayeuna di 28 Mei 2022, 1 Dollar AS = 456.550956 Pound Sunda. Dollar AS ka Pound Sunda dina 27 Mei 2022 sami sareng 421.610602 Pound Sunda. Dollar AS ka Pound Sunda dina 26 Mei 2022 - 423.995506 Pound Sunda. 25 Mei 2022, 1 Dollar AS biaya 447.581911 Pound Sunda. Paling minimum Dollar AS ka Pound Sunda dina tingkat nyaéta dina 27.05.2022.

   Dollar AS Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Dollar AS jeung Pound Sunda lambang mata uang jeung nagara

Dollar AS simbol mata uang, Dollar AS tanda duit: $. Dollar AS Propinsi: Britania Virgin Islands, Téritori Téritori Samudra Hindia, East Timor, Kapuloan Marshall, Mikronésia, Palau, Kapuloan Northern Mariana, AS, Kapuloan Turks jeung Kaikos, Ékuador. Dollar AS Kode mata uang USD. Dollar AS Koin: cent.

Pound Sunda simbol mata uang, Pound Sunda tanda duit: £ (₤). Pound Sunda Propinsi: Sudan. Pound Sunda Kode mata uang SDG. Pound Sunda Koin: piastre.