Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 07/07/2022 02:30

Pound Sunda Ka Dollar AS Nilai tukeur

Pound Sunda ka Dollar laju ukar ayeuna. Pound Sunda nilai di Dollar AS kiwari.

Pound Sunda ka Dollar laju ukar ayeuna


1 Pound Sunda (SDG) sarua 0.002191 Dollar AS (USD)
1 Dollar AS (USD) sarua 456.48 Pound Sunda (SDG)

Nilai tukar nyata kanggo Pound Sunda ka Dollar AS ayeuna. Inpormasi ngeunaan ajén Pound Sunda ka Dollar AS diropéa sakali sapoé. Ngan data resmi dina kurs tukar situs kami anu dianggo. Nilai tukeur mata uang ayeuna mangrupikeun dadasar pikeun bank pikeun nangtoskeun tukeurana. Pilih bank nganggo tingkat tukeur anu nguntungkeun.

Laju devisa diropéa 07/07/2022 dumasar kana data PBB.

1 Pound Sunda dinten ayeuna sami sareng 0.002191 Dollar AS di bank Éropa. 1 Pound Sunda murag ku -0.000157 Dollar AS dinten ayeuna di bank utama di Éropa. Pound Sunda Nilai kurs turun dinten ayeuna pakait sareng Dollar AS nurutkeun tingkat kurs mata uang Éropa. Biaya 1 Pound Sunda dinten ayeuna sami sareng 0.002191 Dollar AS, salaku bank Éropa nagara ngadeg.

Ngarobah Pound Sunda Ka Dollar AS Pound Sunda Ka Dollar AS hirup di pasar ukar Forex Pound Sunda Ka Dollar AS sajarah laju ukar

Pound Sunda Ka Dollar AS Nilai tukeur kiwari di 07 Juli 2022

Parobihan dina kurs bursa Pound Sunda ka Dollar AS salami sababaraha dinten dipidangkeun dina tabél. Tabél ngandung nilai tukeur kanggo dinten-dinten ayeuna. Bandingkeun kurs tukar Pound Sunda ka Dollar AS dina sababaraha dinten kapengker kanggo ngartos dinamika kurs. Ieu bakal ngabantosan ngaduga angka bursa Pound Sunda ka Dollar AS kanggo énjing.

Kaping Meunteun Ngarobah
07.07.2022 0.002089 -0.000157
06.07.2022 0.002246 -0.00002040871096678
05.07.2022 0.002267 0.00006666917492591
04.07.2022 0.0022 -0.000114
03.07.2022 0.002314 -0.000055303538441575
Pound Sunda (SDG)

Harga 1 000 Pound Sunda dina kurs bursa nyaéta 2.19 Dollar AS. 10.95 Dollar AS biaya 5 000 Pound Sunda at tukeur ayeuna. Pikeun ngagaleuh 10 000 Pound Sunda per Dollar AS dinten ayeuna anjeun kedah mayar 21.91 USD. Harga 25 000 Pound Sunda dina kurs bursa nyaéta 54.77 Dollar AS. 1 Pound Sunda sami sareng 0.002191 Dollar AS numutkeun tingkat kurs tina bank nasional ayeuna. 1 Pound Sunda murag ku -0.000157 Dollar AS dinten ayeuna di bursa tukeur bank utama nagara.

1 000 SDG 5 000 SDG 10 000 SDG 25 000 SDG 50 000 SDG 100 000 SDG 250 000 SDG 500 000 SDG
2.19 USD 10.95 USD 21.91 USD 54.77 USD 109.53 USD 219.07 USD 547.67 USD 1 095.34 USD
Dollar AS (USD)

Biaya 1 Dollar AS dina Pound Sunda ayeuna sami sareng 1. Kanggo 5 USD anjeun kedah mayar 2 282.39 Pound Sunda . Kanggo 10 USD anjeun kedah mayar 4 564.77 Pound Sunda . 11 411.94 Pound Sunda dinten ayeuna biaya 25 USD di bursa éta meunteun. Pound Sunda kurs turun badé ngalawan Dollar AS. Biaya 1 Pound Sunda dinten ayeuna nyaéta 0.002191 Dollar AS, salaku bank nasional nagara ngadegkeun. .

1 USD 5 USD 10 USD 25 USD 50 USD 100 USD 250 USD 500 USD
456.48 SDG 2 282.39 SDG 4 564.77 SDG 11 411.94 SDG 22 823.87 SDG 45 647.75 SDG 114 119.37 SDG 228 238.75 SDG