Parabot Parobah Mata, ongkos Exchange
Parabot Parobah Mata Nilai tukeur kalkulator ongkos Forex online Mata Artos sajarah ongkos ukar
PBB data pratés ukar di 28/05/2022 00:30

Euro Ka Pound Sunda Nilai tukeur

Euro Ka Pound Sunda laju ukar ayeuna. Euro nilai di Pound Sunda kiwari.

Euro Ka Pound Sunda laju ukar ayeuna


1 Euro (EUR) sarua 488.85 Pound Sunda (SDG)
1 Pound Sunda (SDG) sarua 0.002046 Euro (EUR)

Inpormasi ngeunaan ajén Euro ka Pound Sunda diropéa sakali sapoé. Nilai tukeur anu dipidangkeun dina halaman ieu mangrupikeun kurs bursa anu resmi resmi kanggo dinten ayeuna 28 Mei 2022 dumasar kana hasil perdagangan bursa. Nilai tukeur mata uang ayeuna mangrupikeun dadasar pikeun bank pikeun nangtoskeun tukeurana. Pilih bank nganggo tingkat tukeur anu nguntungkeun. Ieu rujukan sapopoé haratis ngeunaan kurs tukar mata uang.

Laju devisa diropéa 28/05/2022 dumasar kana data PBB.

1 Euro dinten ayeuna nyaéta 488.85 Pound Sunda di bank Éropa. 1 Euro parantos langkung mahal ku 43.65 Pound Sunda dinten ayeuna di Bank Éropah. Dinten ayeuna, Euro Nilai tukeur parantos naék ngalawan Pound Sunda di Éropa. Dinten ayeuna, 1 Euro biaya 488.85 Pound Sunda di bank Éropa.

Ngarobah Euro Ka Pound Sunda Euro Ka Pound Sunda hirup di pasar ukar Forex Euro Ka Pound Sunda sajarah laju ukar

Euro Ka Pound Sunda Nilai tukeur kiwari di 28 Mei 2022

Éta paling cocog pikeun ngabandingkeun Euro ka Pound Sunda Nilai tukeur kanggo sababaraha dinten kapengker dina tabel tukeur pangénggalna dina halaman ieu. Tabél ngandung nilai tukeur kanggo dinten-dinten ayeuna. Bandingkeun kurs kanggo dinten ayeuna, kamari, sareng dinten kanggo nangtoskeun tingkat kamekaran atanapi tumiba tina mata uang anu dipilih. Ngartos dinamika bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngartos tingkat tukeur tina Euro ka Pound Sunda kanggo énjing.

Kaping Meunteun Ngarobah
28.05.2022 477.400123 43.647349
27.05.2022 433.752774 -2.453588
26.05.2022 436.206362 -26.314849
25.05.2022 462.521211 3.644609
24.05.2022 458.876602 21.001097
Euro (EUR)

Kanggo 1 Euro anjeun kedah mayar 488.85 Pound Sunda. Pikeun ngagaleuh 5 Euro per Pound Sunda dinten ayeuna anjeun kedah mayar 2 444.25 SDG. Pikeun ngagaleuh 10 Euro per Pound Sunda dinten ayeuna anjeun kedah mayar 4 888.49 SDG. Kanggo 25 Euro anjeun kedah mayar 12 221.23 Pound Sunda. 1 Euro sami sareng 488.85 Pound Sunda numutkeun tingkat kurs tina bank nasional ayeuna. 1 Euro parantos langkung mahal ku 43.65 Pound Sunda dinten ayeuna dumasar kana kurs tukaran bank nagara .

1 EUR 5 EUR 10 EUR 25 EUR 50 EUR 100 EUR 250 EUR 500 EUR
488.85 SDG 2 444.25 SDG 4 888.49 SDG 12 221.23 SDG 24 442.46 SDG 48 884.93 SDG 122 212.32 SDG 244 424.65 SDG
Pound Sunda (SDG)

1 000 Pound Sunda ayeuna 2.05 Euro. Harga 5 000 Pound Sunda dina kurs bursa nyaéta 10.23 Euro. 20.46 Euro, biaya 10 000 Pound Sunda di bursa tari ayeuna. Biaya 25 000 Pound Sunda dina Euro ayeuna sami sareng 25 000. Euro Nilai kursing jaman ayeuna ngembang ngalawan Pound Sunda. Pikeun 1 Euro ayeuna anjeun kedah mayar 488.85 Pound Sunda nurutkeun tingkat kurs tina bank nasional .

1 000 SDG 5 000 SDG 10 000 SDG 25 000 SDG 50 000 SDG 100 000 SDG 250 000 SDG 500 000 SDG
2.05 EUR 10.23 EUR 20.46 EUR 51.14 EUR 102.28 EUR 204.56 EUR 511.41 EUR 1 022.81 EUR